Gastoudertiny.nl

Mijn naam is Tiny Visser en ik ben geboren op 30 juni 1972. Ik heb drie kinderen. Alle drie kinderen zijn meiden, de oudste Monique woont niet meer thuis.  De middelste Nathalie en  Samantha is nog thuiswonend. Wij wonen op een rustige plek in Haulerwijk. In en om het huis is voldoende speelruimte. Wij hebben huisdieren dus de kinderen komen in aanraking met de dieren alleen wel altijd onder toezicht. De kinderen genieten van de aandacht die ze aan de dieren mogen en kunnen geven.

 

Maart 2005 ben ik begonnen als gastouder. Dit is begonnen met een gezin maar ondertussen breidde dat snel uit naar meerdere gezinnen. Momenteel vang ik 12 kinderen op waarvan 4 schoolgaande kinderen.

Per september 2010 sta ik ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang onder nr. 814138524.

Per 1 januari 2015 ben ik begonnen als zelfstandig gastouder onder het kvk nummer: 62598953

Per februari 2017 ben ik een erkend leerbedrijf geworden.

 

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang met strenge kwaliteitseisen en ik mag zes kinderen tegelijk opvangen..

De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. 

Werken met kinderen kost veel energie, maar ik krijg er ook heel veel voor terug. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk en ik geniet er elke dag van!